BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Team bpg wijnen

BPG Wijnen is al jaren een begrip onder stukadoors en andere zzp-ers en aannemers in de regio. Zij vinden hier alle benodigde bouwmaterialen, want de keuze is ruim en de voorraden zijn groot. Ook als doe-het-zelver bent u bij ons van harte welkom. Afbouwmaterialen, elektra, gereedschap, ijzerwaren, sanitair, tuinartikelen: u vindt het allemaal in onze zaak aan de Venloseweg.

BPG Wijnen heeft een unieke drive-in, handig voor de professionele bouwer of installateur. U hoeft dus niet buiten te parkeren en alles naar uw busje of pick-up te brengen, maar kunt naar binnen rijden. Daar laden wij alle bouwmaterialen voor u in, zodat u meteen weer verder kunt.

Sinds 2011 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Zaagservice en reparatieservice

Onze medewerkers zijn door de wol geverfde specialisten. Zij kennen de trends en technieken in woningbouw en renovatie. Geen vraag is te gek: zij geven u graag uitleg over de bouwmaterialen in ons assortiment. Aan de slag met hout? In onze werkplaats zagen wij hout- en plaatmateriaal desgewenst op maat. Zo bieden wij diverse services om het u gemakkelijker te maken. Naast alle materialen, machines en toebehoren voor de stukadoor vindt u hier talloze bouwmaterialen, gereedschap en werkkleding voor alle soorten bouwprofessionals. Met onze centrale ligging aan de Venloseweg, vlakbij de N275, zijn wij goed te bereiken.
 
Bel mij