BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Afbouwmaterialen 

BPG Wijnen is de speciaalzaak voor stukadoors in de wijde omtrek van Venlo. Zij vinden hier een breed assortiment aan afbouwmaterialen. Van vele soorten wandafwerking hebben wij ruime voorraden. Om inspiratie op te doen, raden wij u aan eerst onze showroom te bezoeken. Daar ziet u bijvoorbeeld welke uitstraling verschillende soorten sierpleister aan een muur kunnen geven. Wij hebben specialisten in dienst die u uitstekend kunnen adviseren over de juiste afbouwmaterialen voor het beste resultaat. Zij volgen de nieuwste trends in wandafwerking en kennen de tips en de valkuilen bij elk materiaal.

Aan de slag met afbouwmaterialen

Gaat u aan de slag met afbouwmaterialen voor de wand, dan heeft u grondmiddel nodig om de ondergrond schoon, egaal en stevig te maken. Als u hout gebruikt als ondergrond, heeft u ook een speciaal voorstrijkmiddel nodig. Kies altijd voor een middel van hetzelfde merk als de pleister die u aanbrengt. Dan weet u zeker dat het voorbehandelingsmiddel hecht en dat het niet zal verkleuren ten opzichte van de ondergrond. Naast gips- en cementpleister en andere soorten sierpleister vindt u bij ons ook hoekbeschermers voor de perfecte 'finishing touch'. Alle afbouwmaterialen en toebehoren die een stukadoor nodig kan hebben, liggen bij ons in de schappen. Mocht er toch iets zijn dat u niet kunt vinden, schiet ons dan even aan. Wij helpen u graag om volledig voorbereid aan de slag te gaan.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...
 

Bel mij